De passar! Eller typ...

Lila pumpsen kom idag från Nelly och man kan säga att de passar mig. Det glappar liiite grann men med inlägg ska det gå bra. Det MÅSTE gå bra för jag vägrar returnera dessa. Jag har äntligen ett par pumps som sitter utan att trilla av när jag lyfter på foten. WIHO! De är mycket finare i verkligheten, kameran gjorde de så fläckiga. Nu vill jag att skorna ska komma in i stl 35 i svart och rött också..

Paket från H&M har kommit

Jag beställde ett par leggings och solbrillor för några veckor sedan. Nu är paketet här och jag blev både glad och besviken. Glad för att solbrillorna var skitsnygga, de behåller jag. Besviken på leggingsen som jag knappt kunde få på mig. Trodde det skulle vara lack men det var ett lite skumt material men det var snyggt ändå. Såg nästan ut som tajta finbyxor. Men de åkte i retur samma dag för det är ingen idé att behålla nåt jag inte ens kan få på mig.

Nya koftor

De fina koftorna på Gina Tricot som jag har tipsat om kostar nu 49 kr på Gina Tricot. Gissa vem som blev överlycklig och köpte tre stycken? Även linnet på bilden inhandlades, kostade också 49 kr. Förutom blått köpte jag koftan i vitt och hallonröd.