H&M Spring collection

Idag fick jag en positiv överraskning när pojken min kom med H&Ms nya vårkatalog. Jag satte mig direkt och bläddrade i den och trots att det mesta känns som att man har sett förut så kan jag inte låta bli att sukta efter plaggen och längta efter våren. Det var ett par plagg jag gillade extra mycket och jag fick en klar vision om hur jag ville se ut i vår/sommar. Det ska vara randigt, blommigt och bara ben. Jag vill ha härliga tröjor i marint och korta kjolar och shorts, eller en härlig kort klänning eller kjol som känns lite romantiskt. På fötterna vill jag ha gladiatorsandaler eller söta ballerinaskor. Vill gärna ha söta wedges också men de är lite svårare att få tag på i stl 34-35.

Så här vill jag se ut!

Forever21 fraktar till Sverige utan tull!

Läste detta på Petite is Pretty och jag kände att jag måste skriva om detta också. Jag har suktat efter den här lågprisaffären men skulle aldrig beställa något därifrån eftersom det brukade tillkomma en hel del i tull när man beställer från USA, vilket kändes onödigt tyckte jag. Men nu kära vänner fraktar de från Storbrittanien så nu slipper man tull! Istället är det bara fraktkostnaden som ligger på runt 60 kr. Kanske blir nyårsklänningen därifrån? Jag läser en hel del amerikanska petitebloggar och de brukar köpa en del plagg därifrån om jag inte minns fel. Kläderna iaf väldigt billiga, klänningar ligger på ca 150-250 svenska kronor.

Harembyxor

Jag har alltid varit emot dessa typer av byxor, tycker det oftast ser ut som man har på sig en tung blöja. Men ändå kan jag ine låta bli att bli sugen på ett par svarta... Jag tror det kan bli rätt snyggt om man matchar det rätt. Kan mitt sug bero på att dessa finns på Kappahls barnavdelning, vilket gör det mer tillgängligt för mig för jag vet att ett par såna byxor skulle se förjävligt ut på mig i vuxenmodell.

Såg förresten min statistik och den har verkligen skjutit i höjden de senaste 2 veckorna, varför? Från att ha 4-7 besökare per dag så sköt det upp till 20 sedan 30 och upp till 64 tills det dalade ner igen och nu ligger det på runt 30-40. Någon som vet varför? Det kan inte bero på mitt aktiva bloggande den senaste tiden ;)