Snygga kjolar från GT

Jag föll direkt för dessa kjolar när jag senast var inne på Gina Tricot. Tycker de är så snygga och priset är det inget fel på direkt ;) Kjolen längst till vänster blev min men det kommer nog inte sluta där. Funderar på att köpa nr 3 också, eller nr 2? Älskar leopard!

 

Studded leggings från Club L

För ett par dagar sedan beställde jag hem ett par leggings från Nelly.com av märket Club L för 199 kr. Det positiva med dem är längden på 69 cm och att de var riktigt, riktigt snygga. Det negativa är dock att nitarna som är ditlimmade lossnar väldigt lätt, vilket är jätteirriterande tycker jag. Funderar på om jag ska sitta med kontaktlimmet och försöka försäkra nitarna med extra lim. Men det är hur många nitar som helst vilket kan bli en aning drygt. AJa men de tänker jag behålla iaf, lite nitar som lossnar får jag tåla, det är inte något som syns jättemycket ändå. Kanske när hälften har lossnat av :P

Inte död

Hej, bloggen är inte död så ni vet :) Det är bara riktigt segt med updates för tillfället, jag har jättemycket att ta itu med. Kram!