Klickat hem örhängen

...från Nelly.com, deras egna smycken faktiskt. Två par, och med min 50kr-rabatt gick hela kalaset på knappt 40 kr. Visst, det är inte så glamouröst som guld men det viktigaste för mig är att de är nickelfria. Jag som har nickelallergi undviker att handla örhängen på H&M och Glitter, och Guldfynd känns alltför dyr. Så nu är jag glad att jag hittade dessa som dessutom var riktigt billiga! Hoppas de är lika fina i verkligheten, jag är en sucker för stora pråliga örhängen.

Korta klänningar från Rare Fashion

Här kommer ett tips till de som gillar korta klänningar. Jag såg på kommentarerna på Nellys sida att dessa klänningar var lite för korta så jag tänkte att de nog skulle passa bättre en som är 150-160 cm. De faller mig inte riktigt i smaken men som man säger, någons förlust blir en annans vinst eller något sånt ;)

Klicka här för klänningarna

Paketet från Nelly har kommit

Köpte ju en klänning av märket Paprika förut och ett par gladiatorsandaler från Nellys barnavdelning. Resultatet ser ni nedan.

Tycker att klänningen var i helt OK längd faktiskt, den slutar mitt på låret för mig. Jag ville ha det liiite kortare men insåg att klänningen åkte upp rätt mycket när jag satte mig ner. Fattas nog ett bälte i midjan, sen blir det nog supersnyggt!

 

Skorna passade mig perfekt och jag gillade att man kunde justera remmarna så att det blev tajtare över foten, trodde nämligen det bara var dekoration först eftersom skorna har dragkedja vid hälen. Storlek 33 passade mina 21.5 cm-fötter.