Färgglatt och pasteller

Gula skor, rosa byxor och beige topp, härligt färgglatt! Jag skulle aldrig få för mig att dra på mig rosa byxor men på Rachel Bilson ser det inte så tokigt ut ändå.

Min första order från Asos petite

Nu har jag för första gången beställt kläder från Asos Petite. Det känns lite skamligt att jag driver en blogg för korta tjejer/kvinnor där jag tipsar om Asos Petite titt som tätt men aldrig själv hade handlat där. Men nu blir det ändring. Asos hade fri frakt dessutom vilket var väldigt passande för tillfället. Detta två plagg klickade jag hem för strax under 300 kr. Recensioner kommer nästa vecka!

Snart är ballerinasäsongen här

Åh vad jag är sugen på att dra på mig ett par söta ballerinaskor och ställa vinterskorna längst in i garderoben. Dock är det inte riktigt dags än eftersom folk här fortfarande går runt i sina vinterjackor. Det gör även jag fortfarande men längtar efter lönedagen så att jag äntligen kan köpa en vårjacka. Frågan är om det blir en skinnjacka eller en "vanlig"? Blää svårt.

Hur som helst, tänkte tipsa om snygga ballerinaskor på Dinsko's barnavdelning. De kostar 199 kr. Den chockrosa är inte riktigt i min smak dock, önskar att de kunde ha valt en mer diskret rosa eller någon annan färg istället.