Skor då

Idag köpte jag ett par nya skor. Det blev ingen av dem som jag nämnde i inlägget under eftersom jag inte hittade den jag hade tänkt, vilket är typiskt. Så det blev ett par från Dinsko's barnavdelning som är helt ok. Jag tror inte jag har ägt ett par bruna skor, det har alltid blivit svarta när det gäller stövlar. Det känns lite kul med något nytt men de här skorna matchar inte mina kläder lika bra. Färgen på skon är mycket mer rödbrun än vad det syns på bilderna. Ursäkta den pissiga kvalitén på bilden men ska skaffa en riktig kamera nästa månad.

 

Nu ska jag färga mitt hår...

Miss Petite

Misspetite har börjat blogga igen! Det är en blogg för petites som har funnits i ett par år som varit inaktiv men som har börjat med inlägg igen. Förutom Petite is Pretty så var denna de enda petite-bloggarna som fanns (som jag kände till).

Idag publicerades en väldigt intressant intervju av en engelsk petite som startade ett eget företag där hon säljer jeans för petites. Inspiration samtidigt som jag börjar känna av lite av konkurrensen när det gäller företagande inom den nischen.

Nya skor

Tack för alla era förslag, det var väldigt uppskattad! :) Just nu är processen väldigt seg men jag tror verkligen på den här idén så jag hoppas den kommer igång i år.

Snart är det iaf den 25e och det betyder löning. Jag ska köpa ett par nya skor men har inte hittat något som känns 100 % ännu. Jag behöver verkligen nya par, de jag har nu har gått sönder i kanterna och nu när det är slaskväder så läcker det in jätttelätt och mina fötter blir blöta och luktar dränkt katt. Det finns två par som jag velar fram och tillbaka på. Ett par skitsnygga höga skor och ett par helt ok låga skor. Jag är tveksam till de höga eftersom det ska vara skor jag kan gå med till vardags så jag vet inte riktigt om mina fötter pallar det? Men de var så fina... Eller så köper jag de låga nu och köper de höga nästa månad då snön förhoppningsvis har smält? Smart, jag kom på det nu! Jag behöver inte välja, kan köpa båda fast den ena senare!

Den första är från Skopunkten och den andra är från Dinsko, båda finns i stl 35.