Köpte en fin kofta

I veckan köpte jag denna söta kofta från Gina Tricot, jag älskar den! Den finns i vit också men hittade inte den i butiken, kanske var jag blind? Annars skulle jag faktiskt ha köpt den också i stundens hetta.

Ny order från Asos

Beställde dessa svarta jeggings från Asos Petite förra veckan och nu har de kommit fram. Tyvärr var jag dum och beställde storlek 4 när mina förra jeans var i stl 6. Jag tänkte att då skulle dessa sitta extra tajt och sitta lite bättre i magen. Tror ni stl 4 passade? Jag finns inte ens upp dom över rumpan... Så det blir att returnera och byta mot en större storlek, för de var ju snygga. Vi får hoppas att stl 6 passar.

Fri frakt hos Nelly fram till 31/7

Hur bra är inte det? Klickade hem denna klänning som jag föll pladask för direkt när jag såg den på Kenzas blogg. Nu i efterhand är jag lite orolig över hur den kommer sitta vid axlarna, har små axlar så risken finns att det blir slappt där. Jag får kanske testa krympa den i tvätten? Vi håller tummarna på att den passar...

 

Just nu finns det otroligt många fina klänningar på Nelly, många av de ser också väldigt korta ut vilket är bra för oss petites. Jag vill inte att min klänning ska sluta strax under rumpan som på modellen så hoppas den hamnar några centimeter längre ner.