Skorna från Zara

Jag är väldigt nöjd med leveranstiden från Zara. Fick mitt paket redan i måndags (om jag inte minns fel) och paketet leverades hem till dörren med DHL. Det är vad jag kallar service!
 
Till skorna då.... De randiga var för små för mig så de gick i retur. Jag tyckte inte riktigt om materialet på skorna heller, de var väldigt hårda och plastiga. Jag orkade inte ens ta bilder på dem. Men de vita i skinn gillade jag väldigt mycket. De passade bra och var mjuka och sköna. Om jag beställer hem fler skor från Zara så kommer det endast vara på skor av skinn.
 
 
 

THE Pants

Det här är mina favoritbyxor. Jag tror nog de flesta har sett liknande eller äger exakt samma par som jag. Läderbyxor (eller fuskläder) med dragkedjor på sidorna har varit superpopulära ett tag nu och de från Gina Tricot har sålt som smör. Jag ska till och med köpa ett extra par för "lädret" på mina har börjat försvinna och jag kommer att gråta blod dagen de går sönder. Ok, jag såg precis nu att den inte längre finns kvar i webshopen så den lär nog gå ur sortimentet. Det blir en tripp in till stan imorgon och förhoppningsvis finns de kvar där. Annars vet jag itne vad jag ska göra.. 
 
Iaf så kan jag starkt rekommendera dessa. De är hur sköna som helst, har bra längd och är skitsnygga!
 
 
 

Påfyllning av skor

I år har jag inte köpt ett enda par vår/sommar-skor. Ok har köpt två par heels då men de räknas inte för det är festskor (kan visa dem senare). Men inga ballerinas eller sandaler osv, vardagsskor helt enkelt. Så det var tvungen att åtgärdas så jag klickade hem dessa två sötingar. De är från flickavdelningen på Zara, som har blivit en av mina stora favoriter när det gäller skor. Deras skor ser inte lika barnsliga ut som på Dinsko, utan mer stylish och vuxet, fast i miniformat. Dessutom var de här två på rea och de vita är i äkta skinn och kostar 129 kr! Jag dog lite när jag läste det. Totalt blev det strax under 300 kr inkl frakt för dessa. KAP!