Höst på Zara

Känner ni hösten i luften? Jag gör det och jag längtar till mysiga koftor, fina boots och färgglada scarfs, men framför allt till att börja skolan igen! Jepp, jag börjar studera på högskolan nu i höst och jag längtar jättemycket!
 
Till hösten är jag på jakt efter lårhöga stövlar. Någon som kan tipsa om ett par fina i stl 34-35?
 
Zaras barnavdelning är en favorit hos mig när det gäller skor. Tyvärr har de inga lårhöga stövlar (dock förståeligt) men de hade andra fina höstskor. Ett minus är dock de här öglorna de har på baksidan av skorna, antagligen för att barnen ska ha lättare att ta på sig skorna. Undrar om det går att klippa bort dem...
 
 
 

Trend i höst: långa koftor

I höst ser vi många långa koftor i butikerna, i lårhöjd, knähöjd och vadhöjd. Själv föredrar jag modell lårhöjd, men vad händer när jag provar en sådan modell? Jo den hamnar i knähöjd. Därför gillar jag skarpt koftan som säljs på H&Ms barnavdelning. De har inget krimskrams som tyder på att det är en barnmodell och storlek 146/152 passar lilla mig perfekt. Koftan faller till mitten av låret som jag vill ha det. Jag har en i färg "mörk gråmelerad" men funderar på att skaffa en i svart och puderrosa också.
 
 
Finns även i blå och ljus gråmelerad. Jag önskade dock att det fanns höstigare färger såsom vinröd och mörkgrön.