Nyheter på BikBok

I veckan var jag inne på BikBok och spanade in lite kläder. Det bästa med ett nytt år är att vårkläderna börjar trilla in. Direkt när jag kom in i butiken möttes jag söta vårfärger och blommiga tyger.

De första plaggen jag grabbade tag i var 2 par väldigt korta byxor, det är tydligen "ankelkorta byxor i bomullstwill med stretch" som heter Linda New. Storlekt XS passade mig perfekt i midjan och höfterna men... byxorna är ju för korta för mig! Jag önskade att de var 2-3 cm längre med tanke på att de säkert krymper lite i tvätten. Jag vet att ankelkort var väldigt inne förra våren och förmodligen kommer man undan med för korta byxor i vår också men jag kände mig inte riktigt bekväma i dem. Är du petite men har en större storlek än XS kan dessa kanske passa dig. Den modellen finns även i ljusblått och mörkblått.
 
 
 
 
 
Den tredje byxan var ett par jättesnygga vinröda byxor med dekorativa dragkedjor på låren. Problemet med dem var att de var för långa istället. Men det skulle fungera att vika in kanterna där nere om man vill. Finns även i mörkblått och i beige/vitt fast då är det bara en dragkedja på varje lår. Jag tänker fortfarande på de vinröda byxorna men tänker avvakta till nästa vecka och se om jag fortfarande vill ha dem. Gör jag det så kommer jag att slå till. Vinrött med vitt är så fint!

Style inspiration: Wendy's Lookbook

En av mina favoritbloggar är Wendyslookbook.com som är en fashionblogg av Wendy Nguyen som är 152 cm lång. Trots sin korta längd lyckas hon alltid se lång ut. Ok hennes high heels spelar väl lite roll också men hennes kläder ser alltid så välsittande ut på henne och det tror jag påverkar helheten väldigt mycket. Jag älskar hennes feminina och chica stil, vill ha hela hennes garderob.
 
 
 
Pictures from Wendyslookbook.com
 

Lite shopping

Det är rea på Zara.com så jag passade på att klicka hem dessa söta skor från barnavdelningen. Fick dem hemlevererade idag och de är så himla sköna! Nu har det inte varit en så kall vinter (knappt vinter överhuvudtaget) så de kan vara lite för varma men då sparar jag dem till nästa år. Skorna finns i brunt också och kostar för tillfället 178 kr.
 
 
 
 
Klickade även hem en söt somrig klänning från Asos petite men den har inte kommit än. Längtar till varmare väder så att jag kan springa runt i söta klänningar och bara ben.