Nelly Shoes goes stl 35

Nelly's egna skomärke Nelly Shoes har nyligen fått in lite skor i stl 35 (21 cm). Ett mycket bra initiativ av dem, hoppas det kommer att droppa in fler modeller än just dessa tre. Jag blev lite sugen på skorna längst till höger men sen såg jag den stora platån och den smala klacken på 14 cm och då blev jag inte så sugen längre. Visst vill jag bli längre, men om jag försöker strutta omkring i de där skorna så slår jag bara ihjäl mig. Jag har inte emot skor med en platå i men när det kommer upp i stripparsko-nivå så blir det inte lika snyggt!

Kommentarer:

1 Momina Parvez.:

Älskar hur du försöker nå ut till folk! Jag har själv jäätesmå fötter, bara 33-34 cm och är precis som du 148 centimeter till mina snart 20 år haha. Tänkte tipsa dig lite om några hemsidor;

Den här hemsidan har relativt snygga skor. priset däremot är inte lika najs. http://www.pretty-small-shoes.com/

Den här hemsidan har ett par skor i små storlekar; http://www.barratts.co.uk

checka även in denna; -Homepage--Links-_-Generic" rel="nofollow">http://www.petitfeet.co.uk/?cm_mmc=Affiliates--Homepage--Links-_-Generic.Tipsa mig gärna om du vet några andra bra hemsidor! Eller om du vet hur affärerna gör när de köper in skor. Om man kan kontakta leverantörerna direkt och köpa små skor? HAHA.

PUSS

Kommentera här: