Skorna från Zara

Jag är väldigt nöjd med leveranstiden från Zara. Fick mitt paket redan i måndags (om jag inte minns fel) och paketet leverades hem till dörren med DHL. Det är vad jag kallar service!
 
Till skorna då.... De randiga var för små för mig så de gick i retur. Jag tyckte inte riktigt om materialet på skorna heller, de var väldigt hårda och plastiga. Jag orkade inte ens ta bilder på dem. Men de vita i skinn gillade jag väldigt mycket. De passade bra och var mjuka och sköna. Om jag beställer hem fler skor från Zara så kommer det endast vara på skor av skinn.
 
 
 

Kommentarer:

1 robin:

hej!
jag undrar hur du gjorde för att skicka tillbaka varan, till vilken adress osv..?

Svar: Hej! På zara.com får man fylla i ett returformulär och sedan skickas adresslappen till din mail som du får skriva ut och sen lämnar du in paketet. Förlåt för mitt sena svar!
petitelicious.blogg.se

2 Hanna:

hej,har aldrig beställt ifrån zara, har hittat ett par skor som jag vill beställa. vilket fraktsätt använde du? butik, standard eller express?

Svar: Hej! Jag använde standardfrakt. Jag tycker inte att express är nödvändigt då standard har alltid gått så fort ändå tycker jag, plus det ingår hemleverans. DHL ringer upp en och frågar när de kan komma och leverera :)
petitelicious.blogg.se

Kommentera här: