Fokis skor på Tradera

Bloggerskan Foki auktionerar ut ett par väldigt snygga och höga skor i stl 35, finns att se här. Skorna är svarta med hög platå och guldiga nitar ser det ut som. Utropspriset är just nu på 200 kr. Ett tips till er på jakt efter ett par billiga high heels. Personligen är de lite för höga för min smak, skulle nog inte våga gå ut med dem hehe.

Höstskorspecial

Eller höstskor-special? Det ser så konstigt ut med ett långt ord som består av flera småord som sätts ihop. Hur som helst fick jag en förfrågan om tips på höst/vinterskor i stl 34-35. Jag har kollat runt lite på de vanliga skoaffärerna och satt ihop en liten bildmontage. Alla skor ska finnas i stl 35, några finns även i mindre storlekar, t ex skor från Pocobello, Skopunktens- och Dinsko's barnavdelning.

Nu finns det massvis med höstskor och jag har valt främst stövlar, men kolla själva på hemsidorna då det finns massvis med fina sandaler, pumps m.m. också.

Mina favoriter är från Pocobello, fy satan vad fina skor den affären har fått in. Jag minns när den var ganska nyöppnad, då fanns det bara jättetantiga och tråkiga skor men nu! Oj, oj, shoe orgasm på högsta nivå, himmelriket för oss med stl 31 och uppåt. Nackdelen är dock att priserna är väldigt höga, ligger runt 1000-2000 kr. Men det ska vara väldigt bra kvalité och det kan vara värt pengarna om man har stl 32 och har svårt att hitta fina skor.

Säljs den här verkligen på barnavdelningen?

Kunde knappt tro mina ögon att den här skon säljs på Dinsko's barnavdelning. Den ser så fin och "vuxen" ut, så har lite svårt att tro att 10-åringar skulle köpa denna sko. Men det är ju bara bra för oss som är småfotade hehe. De kostar 349 kr och ska finnas i stl 31-38. Ser dock på hemsidan att den är slutsåld i flera storlekar, har du tur så hittar du din stl i den fysiska butiken.