Petite Spotlight

Hej alla människor, både korta och långa! Här kommer en ny kategori, nämligen Petite Spotlight. Det är korta intervjuer på andra petites som ska fungera som en typ av inspiration. Vi är inte ensamma och vi kan bli inspirerade och få tips av varandra. Hehe det låter lite som att vi korta människor är en utsatt grupp och det är så synd om oss men det är icke fallet haha. Eller jo det är synd om oss, kläder och skor passar ju inte? ;)

Först ut är Lena som driver bloggen nilmini.blogg.se.Namn: Lena (nilmini)
Ålder: 21
Längd & skostl: 142 cm, från 31-35.
Beskriv din klädstil: Ganska pojkaktig ibland, men har mer och mer lärt mig anväda kjol och lite mer fashion. Men det är väldigt olika. När jag oftast klär upp mig kan det vara en kjol och något linne, men har blivit bättre på den fronten med. 
Var köper du oftast dina kläder? Gina Tricot, H&M.
Vad tycker du som petite är jobbigast när det gäller att shoppa? Skor! Högklackade skor, omöjligt att kunna köpa det. Finns inget alls. Sedan jeans, men nu tack och lov för jeansleggings kan jag ha "tajta" jeans utan att folla upp dem. Samt att dom blir för baggy.
Vad har du för tips till andra petites? Mmm, vet inte riktigt. En hemsida med små skor: http://www.pocobello.se/index.php

3 favoritoutfits och var du har köpt dem?Outfit nr 1
Jacka, H&M
Randig tröja, Wear It
Jeans leggings, Vero Moda

Outfit nr 2
Keps, H&M
Stickad kofta, H&M
Linne, JC
Chinos, JC
Vita tygskor, Stadium

Outfit nr 3
Stickad kofta, H&M
Linne med tryck, H&M
Kjol, H&M
Converse, Stadium

Kommentarer:

1 Leia ♥:

Då får han sluta vara så lat?

2 E:

följ min toplista på snygga killar och

kommentera vad du tkr om dom!<3<3 ;)

3 Emmas SketchBook:

Det är ju inte bara korta som har probelm med kläder, fast det kanske drabbar de mest, men ändå. Jag är nästan 1,80 och ganska smal. Jag måste alltid köpa för stora storlekar på tröjer för att ärmarna inte ska vara för korta.-.-

Hugs! :)

4 Marielle:

svar: Haha, alltså joo! Jag har alltid känt mig så lång, hade så gärna varit miniliten haha, med små fötter. Små fötter är fint.tack så mycket förresten : ) ja det är lite knepigt, eller vad menade du som du hade testat men inte orkat? haha

5 vägen fram vägen till RECEPT-OCH VIKTBLOGG:

Nu startar jag dagens tävling.Tävlingen går ut på att du lägger en kommentar "jag vill vara med", så är du med och tävlar om att bli dagens blogg och få en länkning på min sida och ta del av alla mina besökare! =)Ju fler inlägg du gör, desto större chans har du att vinna.

Ett stort + i kanten är om du även skriver ett inlägg i din blogg om denna tävling!

6 Marielle:

svar: Jaha, haha, men det är ju inte vector-art! Det är ju ritat i Photoshop :3 Fast jag har sysslat en hel del med vektorer också..

7 Jennie ♥:

hej tjejen!

haft en bra dag?

kram

8 SARASTiLLE:

jag skulle vilja vara kort (a)

9 elin:

jag är kort men jag trivs med det! dock inte när det gäller kläder, allting är för långt jämt. :(

10 elin:

sv: ja men eller hur! alltid förlånga byxor...

Kommentera här: